Kinesist Leuven

WIJ ZIJN MAGNUS

Magnus is een team van kinesisten die staan voor:

  • patiëntgerichte zorg

  • voortdurende training en opleiding

  • inter- en multidisciplinaire aanpak

  • complementaire specialisaties

Kinesitherapie leuven

Kinesist leuven

PATIËNT GERICHT

Individuele therapie is de hoeksteen van Magnus. Tijdens de behandeling hanteren we volledige en persoonlijke aandacht voor elke individuele patiënt.

Magnus optimaliseert het revalidatietraject door gebruik te maken van onze brede waaier aan specialisaties. Wisselen van kinesitherapeut doen we enkel na intern overleg en wanneer er voor u een meerwaarde kan gerealiseerd worden.

Daarnaast beschouwen we patiënten als partners in de revalidatie. Door middel van individueel afgestemde programma's en een anoniem feedback systeem trachten we de zorg te optimaliseren, dag in dag uit.

TRAINING & EDUCATIE

Magnus richt zich op continue ontwikkeling van haar kinesitherapeuten. We organiseren interne opleidingen en wekelijks overleg in functie van kwaliteitsverbetering en waardecreatie voor patiënten.

Educatie van patiënten is cruciaal voor een vruchtbare revalidatie. Onze kinesitherapeuten helpen patiënten om controle te nemen over hun gezondheid en herval te voorkomen. Dit doen we via informatie fiches en tijdens onze individuele sessies.

We bieden ook stageplaatsen aan voor studenten in kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de KU Leuven, de Universiteit Gent en de Vrije Universiteit Brussel.

Image by Christian Joudrey

ONZE GESCHIEDENIS

Magnus opende haar deuren in 2015 met de ambitie om een platform te creëren waar ambitieuze en ondernemende kinesitherapeuten zich kunnen ontplooien.

Sinds onze opening, hebben we mogen werken met een divers team van professionals die elk op hun manier geholpen hebben Magnus vorm te geven in de kinesitherapiepraktijk van vandaag.